sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Taas naurulokkeja


Lauantai alkoi tällä: olutta ja viiniä takapatiolla, musiikkia ja hyvää seuraa. Meillä oli hattujuhlat, vaikkakin Aleksi oli ilman hattua. Mulla ja E:llä oli olkihattujengi, välillä vaihdoin Henrikin kanssa hattuja. Myöhemmin ilta jatkui Bar&Cafe Havannan terassilla, jossa maisteltiin Sangriaa ja erilaisia Mojitoja. Oli ihan hyvää, koska oli hyvää. Etenkin vadelmamojito. Ja pisteet tuoreista hedelmistä!





Toivuttuamme aamuoloista otimme fillarit alle ja poljimme Vuohensaareen kiertelemään ja kaartelemaan. Paluumatkalla pääsimme lintutornien pysäköintialueelle saakka kunnes joku nevöhööd pappaihminen pysäytti ja pyysi apua: Herra oli ollut onkimassa ja pudottanut puhelimensa pöpelikköön ja pyysi soittamaan siihen. Tästä toiminnasta emme tällä kertaa saaneet rahaa, viimeksi (perjantaina....) löysimme puhelimen ja saimma 20 euroa.

Kuitenkin, rannassa oli muutama lokki ja ajattelin että no, otetaan nyt sitten muutamat lokkikuvat kun tässä kerran ollaan. Eikä aikaakaan kun paikalle kaartaa auto, josta kaksi tyyppiä tulee leipäkassin kanssa ja alkaa heittelemään niitä veteen. Voin kertoa, että kului korkeintaan nanosekunti kun lokkien määrä oli hyperkertaistunut ja niitä kierteli ja kaarteli miljoonittain päiden yllä. Suorastaan pelotti että koska tulee tavaraa niskaan. No, siltä kuitenkin vältyttiin.

Näihin tunnelmiin päätän tältä erää, huomenna till Åbo ja tekniikan ja liikenteen alan pääsykokeet. Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti